Söker du extrajobb?

Gillar du att jobba med barn och ungdomar?

Care Allomsorg arbetar främst med funktionshindrade barn och ungdomar men även äldre. Vi arbetar med avlösning, ledsagning och personlig assistans i Stockholms stad, Järfälla kommun och Nacka kommun. Vi arbetar även med en liten hemtjänst på Södermalm.
God kvalitet är högsta prioritet för oss!

Vi söker personal, både killar och tjejer, som tycker om att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte alltid ett krav. Arbetstiderna är främst kvällar och helger därför kan det vara ett lämpligt arbete under studieperioden.

       litet_barn_autism

Ledsagare till en synskadad brukare sökes.

Att ledsaga innebär att hjälpa en medmänniska till ett aktivare och mer socialt liv. Ledsaga till simhallen, till läkarbesök, till sociala aktiviteter, mm.
Många brukare har regelbundna tider för sina aktiviteter.
Viktigt är att personkemin stämmer med brukaren för förtroende och gott samarbete.
Att kunna tala flera språk är meriterande. Innehav av körkort är meriterande.

Krav:
• Empatisk
• Tålmodig
• God svenska i tal
• Fysiskt frisk
• Flexibel och anpassningsbar
• Konversabel
• Kan använda karta utan problem, både på mobilen och även vanlig karta för att orientera sig smidigt och snabbt.

Personen skall snabbt kunna söka information på nätet med hjälp av mobiltelefon samt planera aktiviteter tillsammans med brukaren.
Nu söker vi en person för semesterledsagning under perioden 04:e augusti till och med 14:e augusti. Arbetstider varierar och det kan bli sena kvällar och tidiga morgnar. Du bor tillsammans med brukaren i en stuga på Gotland vid havet och du deltar i brukarens valda evenemang på medeltidsveckan. Långa promenader, sol och bad och aktiviteter kommer att ske dagligen och vi gör allt man gör under en semester. Om intresse finns kommer det att finnas möjlighet till mera ledsagning efter semestern då brukaren har 20 timmar ledsagning per månad i vanliga fall. Är du rätt person tycker du själv, skicka en kort beskrivning av dig själv tillsammans med en meritförteckning till ansokan@careallomsorg.se. Märk ansökan ”Gotland”.

 

Kompetent hemtjänstpersonal sökes till dag, kvällar och helger!

Arbetet hos oss innebär att du hemma hos våra kunder hjälper dem i deras vardagsliv.
Som person ska du vara glad, utåtriktad och öppen. Du behöver även vara en mogen och pålitlig person som kan skapa förtroende hos våra kunder och deras anhöriga. Du behöver vidare ha ett genuint intresse av att arbeta med människor samt kunna vara drivande och motiverande då det behövs. Viktigt är även att du är lyhörd för kundernas önskemål och behov.

Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss kontinuerlig handledning och fortbildning i en verksamhet som är lärande och som arbetar evidensbaserat. Förutom hemtjänst arbetar vi även med personlig assistans, boendestöd, ledsagning och avlösning.

Tjänster:
2 tillsvidare anställningar
om 50-75 %. Dagtid och varannan helg.
2-3 timanställningar, halvtid. Arbetet är blandat dag, kvällar och helger. Man kan även välja att endast jobba kväll eller helg.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med äldre och med personer med funktionsnedsättning. Vi ser helst att du har undersköterskeutbildning.

Krav:
• Goda kunskaper i att skriva och tala svenska.
• Goda kunskaper i hygien, städning och matlagning.
• Kunna cykla mellan kunderna på Södermalm.
• Kunna använda sk ”Smartphones” för daglig dokumentation.
• Kunna rapportera i dator i vårt interna system. (Dator finns på kontoret)

Undersköterske/vårdbiträdes utbildning är ett krav för att kunna bli tillsvidareanställd!

Maila till: ansokan@careallomsorg.se, märk ansökan ed ”Tim Htj” eller ”Tillsvidare Htj”.

 

 

Ledsagning och Avlösning för barn och ungdomar

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med barn och ungdomar med speciella behov. Eftersom avlösaren/ledsagaren fungerar som en ”förlängd arm” i det sociala livet är det viktigt att behärska det svenska språket. Vi på Care Allomsorg eftersträvar kontinuitet och önskar därför endast ansökningar från personer som avser att arbeta under en längre tid framöver.

Om du är intresserad eller vet någon som är intresserad maila till ansokan@careallomsorg.se
Ärendena bemannas snarast!

För mer information om företaget se vår hemsida www.careallomsorg.se

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail