Care Allomsorg, det personliga omsorgsföretaget

Care Allomsorg arbetar främst med funktionshindrade barn och ungdomar men även äldre. Vi arbetar med avlösning, ledsagning och personlig assistans i Stockholms stad, Järfälla kommun och Nacka kommun. Boendestöd är också ett område vi jobbar mycket med. Vi är valbara i stora delar av Stockholm. Vi arbetar även med en liten hemtjänst på Södermalm.
God kvalitet är högsta prioritet för oss!

 

Söker du extrajobb?

Gillar du att jobba med barn och ungdomar?

Ledsagning och Avlösning för barn och ungdomar

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med barn och ungdomar med speciella behov. Eftersom avlösaren/ledsagaren fungerar som en ”förlängd arm” i det sociala livet är det viktigt att behärska det svenska språket. Vi på Care Allomsorg eftersträvar kontinuitet och önskar därför endast ansökningar från personer som avser att arbeta under en längre tid framöver.

Vi söker personal, både killar och tjejer, som tycker om att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte alltid ett krav. Arbetstiderna är främst kvällar och helger därför kan det vara ett lämpligt arbete under studieperioden.

Farsta
Ledsagning 16 timmar/månad, efter skolan/fritids och på helger

Kille 10 år med asperger, viss språkstörning och lite hyperaktivitet. Han är i behov av en vuxen som är med honom hela tiden. Livfull och glad kille som gillar att spela TV-spel, baka, hoppa och springa.

Östermalm
Avlösning 12 timmar/månad, efter behov vardagar kl 18-21 samt ev. helger

Kille 8 år med autism, utvecklingsstörning/försening och ett mycket begränsat språk. Han är i behov av en vuxen som är med honom hela tiden. Livfull och glad kille som gillar att hoppa, springa och klättra.

Järfälla
Ledsagning 8 timmar/månad, efter skolan/fritids och på helger

Kille 13 år med autism, viss språkstörning och viss utvecklingsstörning. Han är i behov av en vuxen som är med honom och hjälper honom med att kommunicera och förklara omvärlden. Gillar att bada.

 

       litet_barn_autism

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du jobba med det friska hos personer med neuropsykiatriska

och psykiatriska funktionsvariationer?

Vår boendestödsverksamhet växer och vi behöver därför rekrytera flera medarbetare. Just nu behöver vi medarbetare som kan jobba 50-100%.

Nyfiken och kompetent boendestödjare sökes.

Vi söker dig som vill jobba med att stödja människor för att de ska klara av sin vardag bättre. Du har erfarenhet eller kunskap om boendestödarbete och känner att du stimuleras av att jobba med människor.

ARBETSUPPGIFTER
Som boendestödjare hos Care Allomsorg arbetar du hos våra kunder i deras hem. Vi arbetar utifrån verksamhetens mål.  Där utgår alltid stödet från kundens behov och önskemål, för att på ett målmedvetet och professionellt sätt stödja människor med psykiska/neuropsykiatriska och/eller fysiska funktionsnedsättningar i deras vardag. Vi arbetar med riktat motivationsarbete i syfte att den enskilde kunden ska utveckla sina förmågor och bli så självständig i sitt vardagsliv som möjligt.

Samverkan är en viktig del i arbetet och i din roll verkar du aktivt för att främja ett gott samarbete både internt inom Care Allomsorgs verksamheter och externt med olika aktörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska, neuropsykiatriska eller intellektuella funktionsnedsättningar. Du får gärna ha en vårdutbildning med inriktning psykiatri eller en akademisk utbildning inom det beteendevetenskapliga området. Dokumentation är en viktig arbetsuppgift och att du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Arbetet som boendestödjare hos oss förutsätter att du har en professionell inställning, är flexibel, förändrings- och utvecklingsinriktad, självgående, tydlig och strukturerad.

Som person är du trygg i dig själv, nyfiken, empatisk, engagerad och lyhörd mot kunder och närstående samt har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Vi sätter stort värde på ett positivt synsätt. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss en kontinuerlig handledning och fortbildning i en verksamhet som är lärande och som arbetar salutogent och evidensbaserat. Förutom boendestöd arbetar Care Allomsorg även med hemtjänst, personlig assistans samt ledsagning och avlösning främst för barn och ungdom.
Om du är intresserad av tjänsten som boendestödjare mailar du din ansökan till ansokan@careallomsorg.se och märker den med BS18-3.

Nyfiken och kompetent kundansvarig boendestödjare sökes.

Vi söker dig som vill utvecklas inom boendestödsområdet. Du har erfarenhet av boendestödsarbete inom verksamhetsområde funktionshinder och/eller socialpsykiatri och känner att det nu är dags att utvecklas vidare alternativt har du redan prövat på kundansvar och vill utvecklas vidare i rollen. Hos oss kommer du att få en viktig roll i utformningen av vårt nya boendestödsteam.

ARBETSUPPGIFTER
Du ordnar bemanning av ärenden, stöttar och arbetsleder våra boendestödjare och följer upp våra ärenden. Du kommer även att ha ett antal boendestödsärenden själv.

Kundansvaret innebär att du har kontakt med biståndshandläggare, svarar på frågor från potentiella kunder och från kommunens handläggare. Du tar fram genomförandeplaner tillsammans med boendestödjarna, sköter viss dokumentation, planerar och eventuellt genomför utbildningar. Du jobbar med att bemanna och introducera personal för våra kunder, att starta upp nya kunder och bemanna dessa ärenden med lämplig personal. Du stöttar kunden kring dennes boendestödsinsats. Till din hjälp har du i första hand oss som redan jobbar som kundansvariga och samordnare för boendestöd.

Du arbetar också som boendestödjare cirka 50% av din arbetstid. Både med befintliga kunder inom boendestödsverksamheten och med de nya kunder som väljer oss som utförare.

Som boendestödjare hos Care Allomsorg arbetar du utifrån verksamhetens mål där stödet alltid utgår från kundens behov och önskemål på ett målmedvetet och professionellt sätt med att stödja människor med psykiska/neuropsykiatriska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi arbetar med riktat motivationsarbete i syfte att den enskilde kunden ska utveckla sina förmågor och bli så självständig i sitt vardagsliv som möjligt.

Samverkan är en viktig del i arbetet och i din roll verkar du aktivt för att främja ett gott samarbete både internt inom Care Allomsorgs verksamheter och externt med olika aktörer.

KVALIFIKATIONER
Som kundansvarig har du det övergripande ansvaret för att boendestöds-verksamheten för dina brukare hos Care Allomsorg utförs så bra som möjligt.

Troligen har du en akademisk utbildning inom det beteendevetenskapliga området eller så har du en vårdutbildning med inriktning mot psykiatri. Vi söker endast dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska och fysiska neuropsykiatriska- eller intellektuella funktionsnedsättningar. Dokumentation är en viktig arbetsuppgift och att du måste kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Arbetet som kundansvarig inom boendestöd hos oss förutsätter att du har en professionell inställning, är flexibel, förändrings- och utvecklingsinriktad, självgående, tydlig och strukturerad.

Som person är du engagerad och lyhörd mot kunder och närstående, har god samarbetsförmåga och förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Personliga egenskaper vi tror är värdefulla är att du är trygg i dig själv, nyfiken och empatisk. Vi sätter stort värde på ett positivt synsätt. Stor vikt kommer vid rekryteringen att läggas vid personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss en kontinuerlig handledning och fortbildning i en verksamhet som är lärande och som arbetar evidensbaserat. Förutom boendestöd arbetar Care Allomsorg även med personlig assistans, hemtjänst samt ledsagning och avlösning främst för barn och ungdom.
Om du är intresserad av tjänsten som kundansvarig boendestödjare mailar du din ansökan till ansokan@careallomsorg.se och märker den med BS-Kundansvarig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 75-100% (efter önskemål).

 

Kompetent hemtjänstpersonal sökes till dag, kvällar och helger!

Arbetet hos oss innebär att du hemma hos våra kunder hjälper dem i deras vardagsliv.
Som person ska du vara glad, utåtriktad och öppen. Du behöver även vara en mogen och pålitlig person som kan skapa förtroende hos våra kunder och deras anhöriga. Du behöver vidare ha ett genuint intresse av att arbeta med människor samt kunna vara drivande och motiverande då det behövs. Viktigt är även att du är lyhörd för kundernas önskemål och behov.

Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss kontinuerlig handledning och fortbildning i en verksamhet som är lärande och som arbetar evidensbaserat. Förutom hemtjänst arbetar vi även med personlig assistans, boendestöd, ledsagning och avlösning.

Tjänster:
2 tillsvidare anställningar
om 50-75 %. Dagtid och varannan helg.
2-3 timanställningar, halvtid. Arbetet är blandat dag, kvällar och helger. Man kan även välja att endast jobba kväll eller helg.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med äldre och med personer med funktionsnedsättning. Vi ser helst att du har undersköterskeutbildning.

Krav:
• Goda kunskaper i att skriva och tala svenska.
• Goda kunskaper i hygien, städning och matlagning.
• Kunna cykla mellan kunderna på Södermalm.
• Kunna använda sk ”Smartphones” för daglig dokumentation.
• Kunna rapportera i dator i vårt interna system. (Dator finns på kontoret)

Undersköterske/vårdbiträdes utbildning är ett krav för att kunna bli tillsvidareanställd!

Maila till: ansokan@careallomsorg.se, märk ansökan ed ”Tim Htj” eller ”Tillsvidare Htj”.

 

 

 

För mer information om företaget se vår hemsida www.careallomsorg.se

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail