Hemtjänst

Vi hjälper dig att få vardagslivet att fungera

Laga mat, städa och handla. Hjälp på med kläderna, i badrummet eller att göra dig fin. En följeslagare när du promenerar. Hemtjänsten är till för att du ska kunna leva ditt liv så självständigt som det bara går.

Care Allomsorg har mångårig erfarenhet av att bedriva hemtjänst. Vi har både yngre och äldre kunder.

Du som har, eller precis ska få, hemtjänst är välkommen att vända dig till oss. När kommunen beviljat dig insatser träffar du oss och tillsammans planerar vi hur hjälpen ska se ut. Dina behov, förutsättningar och önskemål avgör hur stödet utformas. Vi vill att du ska berätta för oss om dina önskemål. Det är du som vet hur du vill ha det hemma – och vad du behöver för att det ska vara så. Vi arbetar också med ledsagning om du har fått ett beslut om det.

Du ska alltid känna dig värdigt mött i kontakten med oss. När du öppnar för oss ska du vara trygg och säker med personen som ringer på. Som kund hos oss träffar du så få av våra anställda som möjligt. Hög personalkontinuitet är avgörande för att vi ska möta dina behov, veta om dina intressen och känna till dina önskemål. Du har en kontaktperson hos oss, en person som du kan ställa dina frågor till och som du med tiden blir bekant med.

Vi cyklar hem till dig. Miljön mår bra, och vi mår bra. För dig betyder det att vi kommer i tid. I stället för att ödsla tid på förseningar i buss och tunnelbana lägger vi kraften på pedalerna när vi trampar upp mot Söders höjder och hem till dig.

Våra anställda har arbetat inom äldreomsorgen i många år. Vår kunskap och erfarenhet kommer ur våra möten med människor i olika livssituationer. I personalstyrkan finns sjuksköterska, undersköterskor, frisör, fotvårdare, tandhygienist, städare och fastighetsskötare. Vi får inte utföra sjukvård men vi kan göra medicinska bedömningar och föra dialog med vården. Hos oss finns kompetens om demens såväl som hur det kommunala maskineriet fungerar om du till exempel behöver ansöka om hjälpmedel. Flera av oss har hund – och vill du så tar vi med oss den till dig!

Hjärtligt välkommen att kontakta oss!

samtal2_320vovvesamtal