Care Allomsorg, det personliga omsorgsföretaget

Care Allomsorg arbetar främst med hemtjänst och boendestöd men även med funktionshindrade barn och ungdomar. Vi arbetar med avlösning, ledsagning och personlig assistans i Stockholms stad, Järfälla kommun och Nacka kommun. Boendestöd är också ett område vi jobbar mycket med. Vi är valbara i stora delar av Stockholm. Vår hemtjänst finns endast på Södermalm samt i Johanneshov, Årsta och Liljeholmen i Stockholm.
God kvalitet är högsta prioritet för oss!

Söker du extrajobb?

Gillar du att jobba med barn och ungdomar?

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med barn och ungdomar med speciella behov. Eftersom avlösaren/ledsagaren fungerar som en ”förlängd arm” i det sociala livet är det viktigt att behärska det svenska språket. Vi på Care Allomsorg eftersträvar kontinuitet och önskar därför endast ansökningar från personer som avser att arbeta under en längre tid framöver.

Vi söker personal, både killar och tjejer, som tycker om att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte alltid ett krav. Arbetstiderna är främst kvällar och helger därför kan det vara ett lämpligt arbete under studieperioden.

Vi söker hela tiden ny personal. För att få reda på mera om de uppdrag vi just nu söker personal till rekommenderar vi att du söker på Platsbanken på vårt företagsnamn, Care Allomsorg.

       litet_barn_autism

Vill du jobba med det friska hos personer med neuropsykiatriska

och psykiatriska funktionsvariationer?

Vår boendestödsverksamhet växer och vi behöver därför rekrytera flera medarbetare. Tills vidare annonserar vi på Arbetsförmedlingens Platsbanken.se

Kompetent hemtjänstpersonal sökes till dag, kvällar och helger!

Arbetet hos oss innebär att du hemma hos våra kunder hjälper dem i deras vardagsliv.
Som person ska du vara glad, utåtriktad och öppen. Du behöver även vara en mogen och pålitlig person som kan skapa förtroende hos våra kunder och deras anhöriga. Du behöver vidare ha ett genuint intresse av att arbeta med människor samt kunna vara drivande och motiverande då det behövs. Viktigt är även att du är lyhörd för kundernas önskemål och behov.

Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss kontinuerlig handledning och fortbildning i en verksamhet som är lärande och som arbetar evidensbaserat. Förutom hemtjänst arbetar vi även med personlig assistans, boendestöd, ledsagning och avlösning.

Tjänster:
2 tillsvidare anställningar
om 50-75 %. Dagtid och varannan helg.
2-3 timanställningar, halvtid. Arbetet är blandat dag, kvällar och helger. Man kan även välja att endast jobba kväll eller helg.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med äldre och med personer med funktionsnedsättning. Vi ser helst att du har undersköterskeutbildning.

Krav:
• Goda kunskaper i att skriva och tala svenska.
• Goda kunskaper i hygien, städning och matlagning.
• Kunna cykla mellan kunderna på Södermalm.
• Kunna använda sk ”Smartphones” för daglig dokumentation.
• Kunna rapportera i dator i vårt interna system. (Dator finns på kontoret)

Undersköterske/vårdbiträdes utbildning är ett krav för att kunna bli tillsvidareanställd!

Maila till: htj.ansokan@careallomsorg.se ansokan.htj@careallomsorg.se, märk ansökan med ”Tim Htj” eller ”Tillsvidare Htj”.

För mer information om företaget se vår hemsida www.careallomsorg.se