Om Care Allomsorg

Care Allomsorg är det lilla företaget som värnar om nära och lyhörda relationer med våra kunder. Vi arbetar med ledsagning, avlösning, boendestöd och personlig assistans i Stockholm, Järfälla och Nacka. Vi har också hemtjänst för dig som bor på Södermalm. Våra kunder är i alla åldrar.

Företaget har funnits sedan 2002. Vi började med ledsagning och avlösning för barn, ungdomar och familjer. Allteftersom barnen växte upp breddade vi företaget. Kunskapen vi byggt upp om vad som krävs för att det ska fungera bra på lång sikt i relationen mellan barn och ledsagare eller föräldrar och avlösare kommer företagets alla kunder till del. Kvaliteten i stödet till familjerna har gjort oss till experter på att anställa rätt personer till våra kunder.

Hos oss träffar du samma personer oavsett om du har en eller flera slags insatser. Om du vill det förstås. Barnen och ungdomarna har egen personal anställda.

Vi har lokaler på Brännkyrkagatan 70. Det är bakom Bysistorget. Kom gärna in så berättar vi mer över en kopp kaffe. Vi hälsar nya och gamla kunder varmt välkomna.

iskolan

Välkommen att kontakta oss!

Verksamhetschef
Hannah Lindgren

Boendestöd
Enhetschef Åsa Holmsten
Samordnare Mariah Lindberg, Kim Pettersson-Ek, Jonna Hallin och Sanni Frostenson

Hemtjänst samt Ledsagning & Avlösning för äldre
Enhetschef Terese Olofsson
Samordnare Emma Waldén

Ledsagning & Avlösning för barn, ungdomar och vuxna
Samordnare Priscila Tusach

VD
Catharina Rosendahl, leg. sjuksköterska